Over ons

Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle evenementenlocatie Dorpshuis ‘De Juffrouw’. Het zalencentrum gevestigd in Hazerswoude-Dorp was tot de jaren ’80 een schoolgebouw. De oude glorie van de indertijd lagere school is creatief teruggehaald in het interieur. Uit de hele omgeving komen enthousiaste mensen, vol lof over de leuke sfeer, hun feest geven in ‘De Juffrouw’.

Wij beschikken over zes verschillende ruimtes voor 15 tot 200 personen om uw evenement te houden. Ons zalencentrum biedt ruimte voor hele uiteenlopende evenementen van feesten, bruiloften tot zakelijke vergaderingen. Ook hebben wij een zeer uitgebreide keuken, voor uw buffetten, diners, walking diners, high tea’s, lunches of wat u maar wenst. De Juffrouw heeft de beschikking over een geweldig buitenterrein bestaande uit een gratis parkeerterrein en een ruime overdekte fietsenstalling met mogelijkheid E-Bikes op te laden. Daarnaast kunt u in de zon genieten van een heerlijk hapje en drankje op ons terras. Dit alles onder de hoede van een Plataan van circa 100 jaar oud. Bij uw feesten en partijen kunt u vrij gebruik maken van het terras.

Sociale participatie
Naast de verhuur van ruimtes heeft Dorpshuis ‘De Juffrouw’ een belangrijke rol in Hazerswoude Dorp. Het Dorpshuis dient als sociaal cultureel centrum. Gedurende de week zijn er allerlei verenigingen actief in het Dorpshuis. Dorpsgenoten en omwonende kunnen zich hierbij aansluiten. Zo kunt u bij ons terecht voor bridgen, klaverjassen, volksdans, tekenles, bloemschik cursus, yoga en nog veel meer. Hierbij staat een goede sfeer centraal. Iedereen is welkom om gezellig deel te nemen aan diverse activiteiten. Bekijk hier alle verenigingen die actief zijn in het Dorpshuis, om te zien welke vereniging past bij uw interesses.

Tevens verhuurd ‘De Juffrouw’ een aantal bedrijfsruimtes. Meer informatie over deze bedrijven vind u tevens terug bij onze vaste huurders.

Ons Team

Ons Horeca team bestaat uit een stel gezellige en hardwerkende dames. Met hun passie voor de zaak, doen zij er alles aan om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Het plezier dat zij in hun werk hebben ziet u terug. De dames beschikken over ruime horeca ervaring en weten van aanpakken.

Een goede kok kan niet aan ons team ontbreken. Onze creatieve kok denkt graag mee met uw wensen. Naast de vaste arrangementen die bestaan uit heerlijke gerechten en bijzondere smaakcombinaties, staat hij ook altijd open voor een nieuwe uitdaging.

“Wij heten u van harte welkom in De Juffrouw!”

0172-589072
Info@de-juffrouw.nl
DORPSSTRAAT 250
2391CK HAZERSWOUDE-DORP