Over ons

Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle evenementenlocatie Dorpshuis de Juffrouw. Het zalencentrum gevestigd in Hazerswoude-Dorp was tot de jaren ’80 een schoolgebouw. De oude glorie van de indertijd lagere school is creatief teruggehaald in het interieur. Uit de hele omgeving komen enthousiaste mensen, vol lof over de leuke sfeer, hun feest geven in De Juffrouw.

Wij beschikken over zes verschillende ruimtes voor 15 tot 200 personen om uw evenement te houden. Ons zalencentrum biedt ruimte voor hele uiteenlopende evenementen van feesten, bruiloften tot zakelijke vergaderingen. Ook hebben we een zeer uitgebreide keuken, voor buffetten, diners, walking dinners, high tea’s of lunches. De Juffrouw heeft de beschikking over een geweldig buitenterrein bestaande uit een groot parkeerterrein (gratis parkeren) en een ruime overdekte fietsenstalling met mogelijkheid e-bikes op te laden. Daarnaast kunt u in de zon genieten van een heerlijk hapje en drankje op ons terras. Dit alles onder de hoede van een Plataan van ruim 100 jaar oud. Bij uw feesten en partijen kunt u vrij gebruik maken van het terras.

Sociale participatie
Naast de verhuur van ruimtes heeft Dorpshuis de Juffrouw een belangrijke rol in Hazerswoude Dorp. Het Dorpshuis dient als sociaal cultureel centrum. Gedurende de week zijn er allerlei verenigingen actief in het Dorpshuis. Dorpsgenoten en omwonenden kunnen zich hierbij aansluiten. Zo kunt u bij ons terecht voor bridgen, klaverjassen, volksdans, tekenles, bloemschikcursus, yoga en nog veel meer. Hierbij staat een goede sfeer centraal. Iedereen is welkom om gezellig deel te nemen aan diverse activiteiten. Bekijk hier alle verenigingen die actief zijn in het Dorpshuis, om te zien welke vereniging past bij uw interesses.

Ons Team

Ons Horeca team heeft passie voor de zaak, zij doen er alles aan om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Het plezier dat zij in hun werk hebben ziet u terug. Onze creatieve kok denkt graag mee met uw wensen.

Wij heten u van harte welkom in De Juffrouw!

0172-589072
Info@de-juffrouw.nl
DORPSSTRAAT 250
2391CK HAZERSWOUDE-DORP